Profielen

Leonardofix is een jong en dynamisch bedrijf, gespecialiseerd in de distributie van hoogwaardige bevestigingsmaterialen voor de gevelbouw.

Dankzij een jarenlange ervaring in de wereld van de bevestigingstechnieken en de strategische samenwerking met onze partners kunnen wij zowat alle nodige bevestigingsmaterialen en afwerkingsproducten voor de gevelbouw aanbieden. Technische ondersteuning, service en kwaliteit staan hierbij centraal.

 

Onze bevestigingsmaterialen en afwerkingsproducten worden enkel via ons select dealernetwerk aangeboden. Neem dus zeker contact met ons op om een dealer in uw buurt te vinden.

Aluminium draagstructuren worden wel direct aan de professionele plaatsers geleverd. Hierdoor kunnen we vanaf de ontwerpfase tot en met de uitvoering op de werf de nodige ondersteuning bieden.

 

Door onze goede contacten met zowel verschillende producenten van gevelpanelen als van bevestigingsmaterialen kunnen wij steeds een passend antwoord bieden op uw vragen. Onze ruime voorraad zorgt er voor dat wij stipte leveringen kunnen waarborgen. Samen met onze technische kennis en ondersteuning maakt dit ons de geschikte partner voor al uw gevelprojecten.

 

 

Onze belangrijkste partners voor zijn:

 

 

 

 

 

XL-PANEL:

Als fabrikant van halffabricaten en eindproducten voor de gevelbouw biedt XL-Panel een brede waaier aan bevestigers en afwerkingsproducten die voldoen aan het strenge Qualicoat kwaliteitslabel. Onze nauwe samenwerking en grote flexibiliteit resulteren in een onberispelijke service en korte leveringstermijnen.

XL-Panel is voornamelijk gespecialiseerd in het leveren van gekleurde schroeven, nagels en afwerkingsprofielen voor de meest uiteenlopende merken. Bij XL-Panel worden trouwens de originele Rockpanel accessoires geproduceerd. Ook voor tal van andere gevelmaterialen (Eternit, Werzalit, Trespa,…) produceren zij de passende accessoires.

 

 

 

 

 

 

BWM Geveltechniek:

Toen het bedrijf werd opgericht in 1978, stonden de drie letters BWM voor bevestigingsmaterialen, werktuigen en machines. Het duurde echter niet erg lang voordat het bedrijf zich ging specialiseren in draagconstructies voor geventileerde gevelbouw. Dit was het begin van een langdurig succes.

BWM is een internationaal toonaangevend bedrijf en is absoluut marktleider in Duitsland. Meer dan 80 octrooien beschermen de ontwikkelingen die gerealiseerd werden door BWM.

De visies van ingenieurs en technici bij BWM zijn in de praktijk omgezet in meer dan 400 BWM producten. Voor architecten en bedrijven in de gevelbouw betekent dit een breed scala aan milieuvriendelijke, onderhoudsvrije en duurzame materialen die de realisatie van de meest creatieve ontwerpen mogelijk maken.

 

 

 

 

 

Wkret-Met:

Wkret-met is zowat de belangrijkste fabrikant voor isolatiebevestigers in Europa. Het is dan ook de fabrikant met het grootste aantal ETA goedkeuringen voor deze producten. Er wordt constant innoverend gewerk aan kwalitatief hoogstaande producten die tegemoetkomen aan de steeds strengere isolatienormen. Hierdoor wordt de positie van Wkret-met als één van de marktleiders op dit gebied continu versterkt.

Samen met MLA Fixings uit Hove verzorgen wij de distributie op de Belgische markt. Onze grote voorraad garandeert een snelle levering, ook voor minder courante afmetingen. Voor het gebruik van de LFN isolatiepluggen in combinatie met onze slagspouwankers, werden op de universiteit van Leuven de nodige testen uitgevoerd (volgens NEN 846-6) zodat wij ook voor deze toepassing een verzekerde oplossing hebben.

 

 

 

Partners

Contact

Leonardo fix NV

Kuurnsestraat 66

8860 Lendelede

 

Tel : 056-35 08 32

Fax : 056-35 12 32

GSM : 0475-91 73 65

E-mail : bart@leonardofix.be