Simson Rockpanel tack-S (wit)

 

Simson Rockpanel Tack is een elastische lijm op basis van SMP, speciaal ontwikkeld voor de verlijming van Rockpanelplaten. Simson Rockpanel Tack is oplosmiddel- en isocyanaatvrij.

 

 

 

Simson Paneltack HM (zwart)

 

Simson PanelTack HM (Hoge Modulus) is een vochtuithardende, elastische lijm met Hoge Modulus op basis van SMP, o.a. voor de verlijming van vezelcement- en multiplex gevelpanelen

 

 

 

Simson Paneltack (grijs)

 

Simson PanelTack is een vochtuithardende, hoog-elastische lijm op basis van SMP (Silyl Modified Polymer), met name voor de verlijming van HPL-gevelpanelen.

 

 

Simson Hightack

 

 

 

Bostik Aqua Blocker

 

Bostik Aqua Blocker® is een universele afdichting tegen water indringing in de meest uiteenlopende toepassingen zoals bijv. op daken, natte cellen en zelfs voor de afdichting van buiten kelderwanden (in navolging van DIN 18195).

 

Simson Foamtape

 

Simson FoamTape is een tweezijdig klevende schuimband met aan één zijde een schutfolie, speciaal ontwikkeld als onderdeel van het lijmsysteem van gevelplaten.

 

 

Simson applicatieset voor primers

 

Bakje met verfroller en 10 speciale rollers voor de applicatie van Primer

SX Black en Primer MSP.

Simson Liquid 1

 

Simson Liquid 1 is een reinigingsmiddel voor het schoonmaken van oppervlakken en gereedschappen, met name voor het verwijderen van verse primer-, kit- en lijmresten c.q. verontreinigingen.

Simson Prep K

 

Simson Prep K is een voorbehandelingsmiddel ter verbetering van de hechting van diverse (siliconen- en SMP-) lijmen en afdichtingsmiddelen op kunststof ondergronden.

Simson Prep M

 

Simson Prep M is een voorbehandeling ter verbetering van de hechting van diverse lijmen en kitten op gesloten ondergronden.

 

 

Simson Prep P

 

 

Simson Primer MSP

 

Simson Primer Paneltack

 

Simson Primer Paneltack

 

Partners

Contact

Leonardo fix NV

Kuurnsestraat 66

8860 Lendelede

 

Tel : 056-35 08 32

Fax : 056-35 12 32

GSM : 0475-91 73 65

E-mail : bart@leonardofix.be